Functionaliteiten

Hoe Mingly jouw community laat groeien!

Mingly-community.png

Jouw eigen community

Samen richten we de app helemaal in naar de wensen vanuit de community. Zo voelt het helemaal als je eigen app!

Huisstijl

We passen de kleuren van de features van de app zo aan dat deze helemaal in de huisstijl van de community staat. Een simpele maar doeltreffende manier om de app helemaal aan te laten sluiten bij de community.

Profielinstellingen

Samen bepalen we welke velden er allemaal beschikbaar zijn voor leden om hun profiel aan te passen. Alles om de ruis te voorkomen, beter aan te sluiten bij de community en bovenal onderling contact te stimuleren!

Groepen

Mochten er binnen de community verschillende groepen bestaan, denk bijvoorbeeld aan verschillende locaties, kan dit ook geïntegreerd worden. Op deze manier zien leden geen berichten die niet op hen van toepassing zijn, en zien zij alleen evenementen bij hen in de buurt.

Community Feed

Alle berichten, discussies en vragen op een overzichtelijke pagina!

Like en reageer

Meng je in discussies, beantwoordt vragen, of vindt een bericht simpelweg interessant. Als je wilt, ontvang je meldingen van nieuwe antwoorden. Zo mis je niks van een interessant gesprek.

Beschermde omgeving

Alleen je medeleden uit de community kunnen je bericht zien. De ideale context om jezelf écht kwetsbaar op te durven stellen. Stel een vraag, deel een ervaring en ondersteun elkaar!

Deel foto's en video's

Uiteraard is het ook mogelijk om een foto of video aan je bericht toe te voegen. Soms zegt een foto clichématig ook echt meer dan duizend woorden...

Intuïtief in gebruik
Overzichtelijk
Member driven
Mingly-feed.png

Swipe & Meet

Vind gelijkgestemden in de community

Swipe en vind!

Communityleden swipen door de ledenprofielen heen, op zoek naar leden met bijvoorbeeld dezelfde interesses.

Bepaal zelf wat anderen zien

Je vult je profiel zo ver in als je zelf wilt, en wat je over jezelf wilt vertellen. Anderen kunnen bepalen welke eigenschappen zij interessant vinden.

Laagdrempelig

Je bepaalt zelf voor welke vormen van contact je open staat. Een bak koffie, een wandeling of een videomeeting: Het is aan jou!

screenshot mingly events.jpg
Screenshot_2023-06-01-15-23-12-72_229e33c6c9de2aa3b74d6a662ef7e7ae.jpg

Evenementen

Niet meer een overzicht van evenementen op de site, aanmelden via de mail en registratie in excel; alles op één overzichtelijke plek in je eigen app.

Aan-/afmelden
Zien wie er komt
Automatisch toegevoegd aan je agenda
Gasten toevoegen
Administratie voor de organisatie

Meer informatie? Laat je gegevens achter!

Error