Waarom Mingly

Wie wij zijn en waarom wij jou kunnen helpen

Achtergrond

Vanuit onze ervaringen in het organiseren en ondersteunen van allerlei communities kwamen we tot de realisatie dat we iets misten. Alhoewel er meerdere apps, websites en andere platforms zijn ontwikkeld voor communities, konden wij er geen vinden die aansluit bij onze kijk op community beheer.

Wij geloven dat een community-app gedreven moet worden door leden, waarbij authentieke verbindingen worden bevorderd en communitygroei wordt ondersteund.

Met deze visie in gedachten begonnen we aan een missie om onze eigen app te creëren. We sloegen de handen ineen met onze techpartner, om samen tot dé community app te komen. Op deze manier konden we de app van de grond af opbouwen, en zo alles inrichten vanuit het principe van een member driven community.

Communitybeheer

Waarom wij geloven dat Mingly dé oplossing is

Zoals gezegd zijn wij van nature community bouwers! Vanuit deze ervaring kunnen wij helpen om de online community zó in te richten dat hij de offline community laat groeien.

Met die insteek helpen we je om optimaal gebruik te maken van de white label mogelijkheden. Jij krijgt helemaal je eigen app, met de look and feel van jullie community! Samen nodigen we alle leden uit en zorgen we dat jullie evenementen van de komende tijd in de agenda staan.

Ook kunnen wij langskomen op bijvoorbeeld een borrel om de app te introduceren aan de leden, en iedereen te helpen met inrichten van een profiel.

Wil je alles weten over hoe wij samen jullie online community opzetten, lees dan verder op:
www.getmingly.com/set-up

DNN.jpg
_R6_7403 ©BarbraVerbij (1).jpg

Techniek in eigen hand

Onze ideeën in de praktijk

Doordat wij de app helemaal vanuit niets hebben opgebouwd, hebben we dit kunnen doen op onze eigen manier. Dit betekent dat alle functionaliteiten in de app uitgaan van hetzelfde principe: Member-driven community. Geen Community Manager die alles deelt, maar oprechte communicatie tussen leden.

Korte lijntjes

Doordat wij met ons eigen tech-team werken zijn de lijntjes kort, en kunnen ook technische vragen snel worden beantwoordt!

Altijd in beweging

Mingly is nog jong en hoewel de app volledig is ingericht naar onze smaak, brengt de praktijk nog altijd nieuwe inzichten. Wij zijn altijd geïnteresseerd in feedback van onze gebruikers. Zo hebben wij bijvoorbeeld recent aan de hand van vragen van gebruikers een nieuwe groepsfunctionaliteit toegevoegd.

Ons team

De mensen achter Mingly

peter-14.jpg

Peter Reyneveld

Community Developer

Zet zijn netwerk- en community-ervaring in om er voor te zorgen dat jouw community echt tot bloei komt.

jasper profiel.jpg

Jasper Schuurmans

Community support

De link tussen communities en de techniek. Staat in nauw contact met onze ontwikkelaars, en denkt mee hoe we jouw community zo goed mogelijk in kunnen richten.

maaike profiel.jpg

Maaike Vogel

Community ondersteuner

Staat klaar voor al je vragen, helpt met administratie en denkt mee over de opzet van je community!

Hnas Wognum.jpeg

Hans Wognum

Community Connector

Met ervaring in het leiden van zakelijke en golfgemeenschappen, haalt hij plezier uit het helpen van anderen bij het opzetten van geweldige communities.