Set-up

Hoe wij er samen voor zorgen dat
Mingly jouw community laat groeien

Het proces

Stap voor stap komen we tot de beste resultaten

workspace office desk computer work from home

Plan een online demo in

Ontdek de volledige reikwijdte van Mingly door een online demo te plannen. Tijdens deze sessie laten we zowel gebruikers als beheerders alle mogelijkheden van onze app zien. Ervaar zelf hoe onze app jouw community kan versterken en groei kan stimuleren.

Plan een demo in!
workflow office business meeting workspace desk consultation client customer

Plan een strategisch gesprek in

Als je geïnteresseerd bent in de app, kan er een strategisch gesprek worden gepland met Peter. Peter heeft jarenlange ervaring in het verbeteren van communities en zal proberen te achterhalen welke behoeften de community heeft en hoe hieraan kan worden voldaan. We bieden niet alleen de app, maar ook ondersteuning bij het laten bloeien van de community.

web development website webpage browser developer programmer

Technische meeting en aanpassingen op maat

Nadat we samen een strategisch plan hebben opgesteld, plannen we een technische vergadering. Hier maken we gebruik van de mogelijkheden voor whitelabelling om de app de look and feel van de specifieke community te geven. We bekijken welke functionaliteiten het meest geschikt zijn voor de community. We kunnen specifieke groepen toevoegen, specifieke vragen stellen en de manier waarop leden hun profiel kunnen bewerken aanpassen.

business workflow increase graph chart analytics statistics arrow

Aan de Slag!

Nu gaan we aan de slag en richten we alles in volgens jouw eigen stijl. Daarna kan een groep community-ambassadeurs een proefperiode doorlopen om te ontdekken of ze tevreden zijn met de manier waarop de app is opgezet.

office workflow business graph analytics statistics teamwork team workspace

De leden uitnodigen!

Na het finetunen van de app op basis van de mening van de ambassadeurs, nodigen we alle leden uit om de app te gebruiken. Op deze manier kunnen alle leden van de community betrokken worden bij het gebruik van de app.

business launch rocket start up transportation transport

Launch! (Party?)

Als je dat wenst, kunnen we je community bezoeken tijdens een offline evenement en daar de app aan alle leden uitleggen. We geloven dat we de meeste waarde kunnen bieden wanneer iedereen betrokken is, en helpen je graag om dit te bereiken. Door op een feestelijk evenement de app te lanceren en de leden te overtuigen, haal jij het meeste uit je community!

Benieuwd geworden? Laat je gegevens achter!

Error